foto torvet

Vær med til at skabe nyt liv på torvet

Kære christianshavnere

Vi er en gruppe af lokale og andre med tilknytning til Christianshavn, som gerne vil invitere jer med i dannelsen en ny forening, der skal arbejde for at gøre Christianshavns Torv til et samlingspunkt for alle.
I løbet af sommeren 2018 har vi (Torvenetværksgruppen) arrangeret en række aktiviteter på Christianshavns Torv under mottoet ”Torvet for alle”. Under dette motto har man hver mandag i juli, august og september kunne opleve en ny aktivitet, f.eks. dans, quiz, koncert eller oplæg og snakke af diverse slags. Fællesspisninger er der også blevet afholdt flere af. Alt sammen for at vise at torvet med fordel kan være et samlingspunkt for forskellige aktiviteter, og at det selv med få midler er muligt at skabe forandring.
Da der er masser at tage fat på, har vi besluttet os for at danne en forening, så vi kan løfte i flok. Det overordnede formål med foreningen skal være at skabe muligheder og forandringer for Christianshavns Torv, både kulturelt, socialt, erhvervsmæssigt og trafikalt. Vi ser dannelsen af en forening som nødvendig, hvis vi vil have pondus og legitimitet i forhold til ansøgninger, tilladelser og lign.
Og det er her du kommer ind i billedet! Vi har nemlig brug for dig, din kreativitet, dine ideer og dit engagement!
Vi forstiller os at foreningen skal bestå af flere interessegrupper, f.eks. “Liv i kiosken”, “Gør torvet grønnere”, “Arkitektur”, “Arrangementer” og “Trafikforhold”, hvor du måske kan se dig selv i én eller flere af dem.
Den nuværende torvenetværksgruppe er allerede i dialog med bestyreren af det lille kiosk-hus på torvet, og det er vores håb at kiosken kan drives som en socialøkonomisk virksomhed allerede fra sommeren 2019. Ambitionen er at kiosken bliver en lille oase, og en drivkræft for livet på torvet.
Kom til dialog og idéudvikling ved den stiftende generalforsamling for foreningen “???”. Ja, navnet har vi endnu ikke fundet, så vi håber der kommer nogle gode forslag på bordet! Kom også hvis du bare er nysgerrig og ønsker at høre mere.
Sted: Christianshavns Bibliotek, Dronningensgade 53
Hvornår: Mandag d. 18. marts kl. 19-21

Med venlig hilsen og på gensyn

Torvenetværksgruppen
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.