Nikolaj Kirk taler om Amager Fælled

Amager Fælleds venner havde både godt vejr og mange deltagere til demonstrationen “Arternes March” for at undgå bebyggelse af Fælleden. Ifølge medierne deltog mellem 5.000 og 10.000 personer i demonstrationen.

En af talerne var Nikolaj Kirk, som har været involveret i Amager Fælles Venner siden begyndelsen. Han blev efterfulgt af Per Vers, og begge kan opleves i dette klip.
There are 3 comments

Add yours
 1. Bent Møller

  Det er enormt hyklerisk ,at demonstrere imod byggeri på Fælleden Der er så meget plads , og Når jeg går tur på Fælleden er der ikke en kæft ! Det er og bliver det bedste sted ,at bygge nye boliger på ! Så absolut ! Der kan stadig være enorm meget plads til overs ! Jeg anser det som det rene hykleri ! Vi har jo også Kalvebod , som er et meget stort område ! Lad nu være med ,at falde i noget pladder om ,at der er en frø ! Vi har brug for boliger i København , og her er pladsen ! Bent Møller

 2. Lars Andersen

  Hej Bent, du aner ikke hvad du taler om, jeg vil undskylde din begrænset viden om naturen som dit indlæg bærer præg af.
  For i Danmark har naturen ingen plads, og hvorfor skal de sidste rester natur i Danmark komme under beton og ploven?Fordi investorer skal tjene penge på luksusboliger som ingen københavnere med normale indtægter har råd til at bo i?

  Hvorfor skal naturen bløde hvergang slipsedrengene skal tjene penge? Det fremtidsdanmark i er ved at skabe er ikke i forbindelse med naturen og uden visioner. Vi står over for alvorlige klimaforandringer som er ved at smadre vores fremtid hvis vi ikke ændre den måde vi lever i fremtiden. Derfor protesterer borgerne på tværs af politiske holdninger.

 3. christel mayland jensen

  Kan I huske da vi stod i køen til Montmartre? Der kom ikke nogen ind, før der var gået nogen ud. Jeg syntes vi skal sige STOP, der kan ikke være flere i København. Måske skulle vi sige firma-fri hovedstad! Alle de tomme lokaler, alle de skilte med “Til Leje”, det er til at brække sig over. Se på Odsherred kommune som siger “skattelyfri kommune”, vi kan godt tænke ud af boksen, bare se på Uffe Elbæk, lad os gøre noget helt utraditionelt, det skal nok lykkedes, sålænge vi kæmper sammen for sagen.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.