Christianshavnerliv gennem 400 år

“Det har ikke været muligt at få så meget som en krone i støtte til det her jubilæumsarrangement. Det var ikke været muligt at få hverken Frank Jensen eller kulturborgmesteren til at holde åbningstalen”.

Det siger Anders Bjørn i dette lille oversigtsforedrag om Christianshavns historie på Christianshavns Gymnasium i anledning af at Anders Bjørn og Jane Lytthans har udgivet bogen “Christianshavnerliv gennem 400 år”. En halv time senere blev bogen frigivet i Vagthuset.
There are 2 comments

Add yours
  1. Inger S Rasmussen

    Tak for fint lille oplæg, Anders. Var i Nordjylland i weekenden, så ku ikke være med på Christianshavn, men nu fik jeg så alligevel indblik. Inger R


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.