Amagerbanens Venner

“Jeg tager gerne cyklerne med hjem til min egen lille station hvor jeg har spor i haven”. Det siger Peter Vang Sölling, materielansvarlig i Amagerbanens Venner, om vedligeholdelsen af det rullende materiel. Og der er nok at tage fat på. Skinnecyklerne ved Uplandsgade/Vermlandsgade kører mange kilometer og skal vedligeholdes, og desuden får klubben cykler der er skåret i syv stykker, “så de ikke kører igen”. Men hos Peter kommer de alligevel til at køre igen.
Amagerbanens Venner kører søndage i ulige uger 12-16. Det koster ikke noget, og der er oven i købet gratis forfriskninger. Men man kan dog godt få lov til at donere et lille tilskud til drift og vedligehold, hvis man synes.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.