Amagerbanens Venner

“Jeg tager gerne cyklerne med hjem til min egen lille station hvor jeg har spor i haven”. Det siger Peter Vang Sölling, materielansvarlig i Amagerbanens Venner, om vedligeholdelsen af det rullende materiel. Og der er nok at tage fat på. Skinnecyklerne ved Uplandsgade/Vermlandsgade kører mange kilometer og skal vedligeholdes, og desuden får klubben cykler der er skåret i syv stykker, “så de ikke kører igen”. Men hos Peter kommer de alligevel til at køre igen.
Amagerbanens Venner kører søndage i ulige uger 12-16. Det koster ikke noget, og der er oven i købet gratis forfriskninger. Men man kan dog godt få lov til at donere et lille tilskud til drift og vedligehold, hvis man synes.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.