Christianshavns Kvarter er blevet flyvende

– med en drone. Vi vil forsøge at undgå at der går TV2 News helikopter i det, men ellers mener vi at den kan tilføre vores udsendelser en ekstra dimension.
Vi vil naturligvis bruge den i forbindelser med vores sædvanlige programmer, men lige her første gang, handler det faktisk kun om dronen. På første tur skød den nogle helt exceptionelt flotte sekvenser, som vi selvfølgelig gerne vil dele.

Så se med herover på den første prøveflyvning over Christianshavn.
There are 2 comments

Add yours
 1. Emil K

  Overvej lige om jeres “dronepilot” skal tage kurset igen, Der er indtil flere flyvninger i jeres klip som er ulovlige.
  Der er både ulovlig overflyvning af mennesker samt flyvning alt for tæt på christiansborg, som kræver en særtilladelse.

 2. Knud Josefsen

  Hej Emil
  Tak for din kommentar, og jeg tror også den første flyvning var lidt vel fri, men den første parallelparkering er også svær lige efter at man har fået kørekort. Det gør dog ikke bilisten mindre bilist af den grund, så der er ingen grund til at at omtale vores pilot i anførselstegn. Formalia er naturligvis i orden, men der er rum for forbedring.
  Der er som du nævner rigtig mange regler for droneflyvning, og vi prøver efter bedste evne at overholde dem alle. Brugen af dronen i klippet vil næppe være typisk for fremtidig brug. Det vil primært blive brugt til en enkelt lokation hvor der foregår noget specielt. Fx vil vi bruge den til nogle få etableringsbilleder af Frelsers Kirkes tårn i forbindelse med et protræt af Natkirken, som vi arbejder på i øjeblikket.
  Tak igen – vi er glade for kommentarer, som hjælper os til hele tiden at blive bedre til at lave nyheder til Christianshavn.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.