Niels Hvass: Mit liv med træer

Hortonom Niels Hvass fik det med træer ind med modermælken – hans far var statsskovrider, og allerede under studiet stiftede han sit eget træfirma. Der var nemlig et stort behov for høje bytræer, og de højeste, som planteskolerne leverede, var 3-4 meter, så Niels Hvass udviklede metoder til at trimme træernes rødder så træerne kunne flyttes fra planteskolen til deres endelige voksested. Niels Hvass var også foregangsmand for nye metoder til beskæring af træer – man diskuterede meget hvor præcist træer skulle beskæres, brugen af forsegling og hvilke redskaber der var bedst egnede.
Vi fangede Niels Hvass til et foredrag på Life, den tidligere Landbohøjskole, til en snak om træer.

I denne version er der en halv time mere med Niels Hvass end i de to foregående videoer:
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.