Kan fælleden reddes?

Amager Fælled er under stærkt pres. By og Havn, en statslig og kommunal organisation, vil sælge området til bebyggelse, og allerede i 1992 blev det aftalt at pengene fra salget skulle finansiere metrobyggeriet.

Men salget er blevet til en betændt, politisk sag. Der er en anderledes mangel på natur i hovedstadsområdet end for 25 år siden, og sjældne dyr og planter, som ikke findes andre steder i Danmark, vil blive udryddet hvis byggeriet af godt 2500 boliger gennemføres.

For Alternativet er Fælleden blevet en mærkesag. Det forklarer Alternativets spidskandidat i København, Niko Grünfeld om grundene til i dette indslag, hvor vi også besøger fælleden.

47.000 har med deres underskrift protesteret mod bebyggelsen af Fælleden, og tallet stiger stadig. Du kan skrive under her.
There are 4 comments

Add yours
  1. Helen Majew

    Det blev nævnt i videoen, at der var samlet 28.000 underskrifter ind mod bebyggelsen af Strandengen på Amager Fælled. Tallet af underskrifter er i dag oppe på 44.ooo eller mere.
    Venlig hilsen fra Helen Majew og tak for en fin video.

  2. Rasmus

    Amager Fælled skal have lov til at forblive som det er. Før vi ser os om er der ikke meget natur tilbage i byen. Det ville være en skam :-)


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.