Hvornår kommer der et plejehjem på Christianshavn?

Christianshavn har flere ældre end København har i gennemsnit, men alligevel er der ingen plejehjem. Det har en af beboerne i Voldboligerene, Per Østergaard, gjort noget ved. Han har nemlig sørget for at indsamle over 1600 underskrifter for at lægge pres på kommunen.

De mange underskrifter blev forleden afleveret til sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen, som var imponeret: så mange underskrifter havde hun aldrig fået før. Og uenig var hun heller ikke, men den rette bygning eller grund havde ikke – mener kommunen – vist sig endnu. Men hun ville da fortsat tænke over sagen.

Se Ninna Thomsens besøg i Voldboligerne herover.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.