Hvordan ser fremtidens økonomi ud i Christiania?

Med statens krav om etablering af en beslutningsstruktur i Christiania, fulgte der også lån med til mange hundrede millioner kr. Hvis Christiania skal kunne styre de mange penge, skal der også mere struktur på Christianias interne økonomi. Det er i hvert fald det som en økonom og revisor, som Christiania har ansat til at hjælpe dem gennem denne transformation, hævder.

Men med penge følger gentrificering, altså selektion af beboere i de velhavende, som kan blive, og de fattige, som må flytte. Det ønsker Christiania ikke. Så hvordan forhindrer man det? Skal der en helt ny områdestruktur til?

Det er nogle af de emner der blev diskuteret på et økonomimøde som Christiania holdt i september. Få et kig med i videoen herover.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.