De hjemløse i Erdkihlgraven får hjælp af Alternativet

I søen på Holmen, Erdkihlgraven, har en gruppe hjemløse, studerende og nogle, som bare ikke passer ind i en lejlighed, boet i flere år. Men nu har Kystdirektoratet besluttet at de skal væk, selv om Kystdirektoratet muligvis ikke kan tage en sådan beslutning. Rømningen vil betyde at Marlene og Jørgen, som i øvrigt blev gift for et par uger siden, for syvende gang mister alt hvad de ejer og har.
Men Marlene og Jørgen får uventet hjælp fra medlemmer af Alternativet …
There are 2 comments

Add yours
  1. marlene malle granild

    Vi siger endnu engang tak for en smuk udsendelse og jeg håber og ønsker virklig at vi kan få lavet dette projekt så vi kan hjælpe flere hjemløse som gerne vil prøve at leve i båd og hjælpe dem med at bruge deres ressourcer som alle har, men vi bare skal finde frem. Jeg ønsker kun et godt og værdigt liv for alle hjemløse uanset hvor de kommer fra og hvem de er, de er mennesker med føleser og er af kød og blod og når man taler med dem, ja så forstår man verden meget bedre …mit motte er KÆRLIGHED TIL FOLKET <3 <3 <3 Vi ses på rådhuspladsen til vores julemiddag d 11.12.2015 fra 10-19 – kom og oplev kærligheden og få lidt af den fra os hjemløse som har lavet denne dag for os og alle andre … håber vi ses kh marlene malle granild

  2. elisabeth (lis) Kornerup

    så smuk en udsendelse om de hjemløse .. Marlene og John KÆMPER hver dag for at gøre livet en lille smule lettere for de hjemløse,tiltrods for de selv er hjemløse,plaget af sygdom og har rigtig mange dårlge erfaringere med mennesker der lover og lover— de forsætter med at sende kærlighe til folket DAGLIGT .. støt op om dem og hjælp med at dele budskabet d 11-12 på rådhuspladsen !!


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.