Italiensk Barok

Lene Langballe, en af meget få zink-spillere i Danmark (zinken er et 1600-tals træ-blæseinstrument, som er bygget til at efterligne den menneskelige stemme), har tidligere spillet på Christianshavns Kvarter. Nu er hun på banen igen med en koncertrække med italiensk barokmusik, som hun har arrangeret. Ved den første koncert var Christianshavns Kvarter med og bringer her et enkelt nummer – John Dowland: Come again.

Resten af koncertrækken spilles desværre ikke i Danmark, men du kan opleve koncerten på Kanal Hovedstaden. Den sendes i fire dele, og første del sendes fra den 5. juni og en uge frem på følgende tider:
12. juni kl 23.00
13. juni kl 01.00
14. juni kl 21.00
16. juni kl 6.00
18. juni kl 8.00

De øvrige afsnit vil blive sendt på Kanal Hovedstaden hen over sommeren.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.