Litteraturfestival på Holmen

Street Food hallerne summede af ord og bøger i tre fulde dage i ugen der gik under Christianshavns Litteraturfestival. Åbningsdagen faldt sammen med “Bogens Dag”, som var en verdensomspændende markering af bogens betydning og potentiale.

På festivallen fulgte vi Iben Mondrup, som præsenterede sin nyeste bog “Godhavn” som handler om tre søskende i en dansk familie der er rejst til Grønland. Akkurat som hun selv oplevede det da hendes forældre rejste til Grønland hvor hun boede de første 18 år af sit liv.
There is 1 comment

Add yours
  1. Knud Josefsen

    Iben Mondrup har netop vundet DRs Romanpris 2015 for sin roman ‘Godhavn’. Du kan se interviewet med Iben Mondrup, som vi lavede for et par måneder siden, herover.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.