Uge 25: Fremtiden for Christianshavns Kanal

Lige nu er der mange sejlere i Christianshavns Kanal, men det er der måske ikke næste år ved samme tid. Der er nemlig tunge skyer over sejlermiljøet i Christianshavns Kanal, for med udsigten til at nye broer spærrer for sejlere, undtagen i bestemte perioder for broåbningstider, er det forventningen at færre vil besøge kanalen og færre vil have faste bådplads i Christianshavns Kanal efter januar 2015, hvor broerne over kanalerne vil være færdige. Sidste sæson var der, tror broerne kun var under konstruktion, en reduktion på 50% i den ene af sejlklubberne i Kanalen.
Vi taler her med Klavs Nordbirk, som er en af de berørte sejlere.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.