donna wood

Frisk luft efter julefrokosterne

Hvis du har fået nok af at sidde indendørs og til bords, tilbyder Donna Wood, sejlet af Jess og Lene, masser af frisk luft og oven i købet mulighed for at fange en nytårstorsk den 28., 29. og 30. december.

Selv om Donna Wood, tilhørende deres firma JS Boatcharter, til daglig ligger i Nyhavn, hvor der tilbydes mad og overnatning, gæster den ofte Christianshavn, når der foregår noget ekstraordinært. Jess har aldrig sagt nej til at låne skibet ud til et arrangement, hvis det var noget, der kunne sætte opmærksomheden på Christianshavn. Af større begivenheder, var Donna Wood i London ved sidste olympiske lege, hvor skibet ligeledes fungerede som hotel.

Læs mere om arrangementerne på www.js-boatcharter.dk

torsk
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.