kryds

Valg: I tvivl om hvad du skal stemme?

Hvis du er ung, lige har fået stemmeret og i tvivl om hvad du skal stemme, kan vi måske hjælpe. Vi laver nemlig kampagne med Christianshavns Gymnasium, Københavns Erhvervsakademi, Kulturhuset Islands Brygge og Kraftwerket i Valby. Kampagnen skal vise at der er mange ting i din hverdag som er bestemt af de kommunale politikere og forhåbentlig give dig lyst til at stemme.

På valgsiden, som vi sætter af til formålet, vil du kunne finde 10 små videoer om emner, som gymnasieeleverne synes er interessante. Du vil også kunne læse mere om de kandidater, som optræder i videoerne og om det som deres partier gerne vil opnå.

Vi er klar med vores valgside www.christianshavnskvarter.dk/valg omkring 1. november.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.