overgaden institut samtidskunst

Overgaden Institut for Samtidskunst i december

Der er masser af aktiviteter på Overgaden Institut for Samtidskunst i december:

PERFORMANCE // Henrik Plenge Jakobsen
Til sin udstilling har Kirsten Justesen inviteret tre kunstnere til at lave hver deres performance i udstillingsrummet. Anden kunstner i rækken er Henrik Plenge Jakobsen, der med aktionen Lord of the Sky kaster sig ud i en allegorisk performance om eskapisme, teknologi og kontrol.

Torsdag d. 12/12 kl. 17
BOGLANCERING // Ice Script – Meltingtime #17
I forbindelse med sin udstilling udgiver Kirsten Justesen en omfattende publikation, der gør status over hendes mangeårige arbejde med is som materiale. Bogen rummer et rigt billedmateriale samt et essay af Anne Ring Petersen, kunsthistoriker og lektor ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet. Denne eftermiddag fejrer vi lanceringen med et glas, og bogen vil i dagens anledning kunne købes for kr. 200 (normalpris kr. 250 ).

Torsdag d. 12/12 kl. 18
PERFORMANCE // Lilibeth Cuenca Rasmussen
Sidste performer, inviteret af Kirsten Justesen, er Lilibeth Cuenca Rasmussen. Hun opfører performancen Ice Script, der er inspireret af Justesens værk med samme titel.

Torsdag d. 19/12 kl. 18-20
ISKONCERT // Københavns Laptop-Orkester
Hvordan lyder det, når et orkester spiller musik med is? Det kan du høre, når Københavns Laptop-Orkester hamrer, knækker og ridser på forskellige stykker af is og live-sampler en eksperimenterende iskoncert.

Onsdag d. 25/12 kl. 15-17
FINISSAGE // REVISIT Kirsten Justesen: Ice Script – Meltingtime #17
Tag et afbræk fra julehøjtiden og vær med til at fejre afslutningen på Overgadens første REVISIT-udstilling i selskab med Kirsten Justesen. Vi byder på mad inspireret af udstillingens temaer, lavet af Smag & Rum, kolde bobler og en allersidste mulighed for se eller gense Ice Script – Meltingtime #17.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.