verner moeller

Verner Møller fortæller om bogen “Kroppen”

Tænkepauser – Viden til hverdagen

Din krop er dit tempel, din krop er din egen, siger damebladene. Det tror appelsinhudssvingende naturister, botoxafhængige amerikanere og alle os andre fedtforskrækkede stakler på. Men lad være. For ifølge professor i dræt ved Aarhus Universitet Verner Møller tilhører kroppen samfundet. Uanset om vi vælger at stramme os op med korset eller skalpel, skamfere vores læber med tallerkener eller brække fødderne på vores døtre, er det tradition og kultur der bestemme, hvad vi gør ved vores krop. Din krop er måske nok et tempel. Men den er ikke din egen.

Hør og deltag i debatten med Verner Møller

Tirsdag den 12 november kl. 19 i mødelokalet på første sal i Hal C Arsenalvej 6, Arsenaløen
Arr. Christianshavns Bibliotek – fri entre.
Bogen kan hentes på biblioteket fra den 5. november eller som gratis ebog eller lydbog på www.tænkepauser.dk
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.