Havnen_kanalerne

Sejl med Teknik- og Miljøudvalget i havnen den 25. sept

I forbindelse med høringen af København Kommunes nye havnevision bliver der holdt en kombineret sejltur og borgermøde den 25. september. Her kan du høre mere om havnens udvikling og give dit besyv med om, hvad der skal ske i havnen fremover.

Broerne i havnen slår i dag sjældent broklapperne op for store skibe, og siden slutningen af 1990’erne er langt de fleste industrivirksomheder lukket eller flyttet ud af inderhavnen. Det har åbnet op for at udvikle havnen til en moderne byhavn.

Udviklingen tager i øjeblikket for alvor fart. Nye boligområder, forbindelser og rekreative områder skyder op langs havnen. Med visionen En Havn af Muligheder vil Københavns Kommune nu styrke debatten om havnens udvikling.

Kombineret sejltur og borgermøde
Som en del af høringsprocessen bliver der nu afholdt en kombineret sejltur og borgermøde den 25. september. Hele arrangementet er gratis.

Vi sejler vi fra Nordre Toldbod kl. 15.30. Stadsarkitekt Tina Saaby og Jon Pape, centerchef i Københavns Teknik- og Miljøforvaltning, viser rundt i havnen og fortæller om visionen. Borgermødet fortsætter fra kl. 16.30-18 på Restaurant Toldboden, Nordre Toldbod 24, 1259 København K.

Da der er begrænsede pladser i sejlbåden, er det en god idé at tilmelde sig på forhånd. Send en mail til bq6l@tmf.kk.dk, hvis du vil sikre dig en plads – de bliver fordelt først-til-mølle.

Ny vision for havnen
Visionen En Havn af Muligheder sætter fokus på otte udvalgte temaer, der er vigtige for havnens udvikling. Du kan læse mere og dele dit syn havnens fremtid på kommunens høringsportal frem til den 28. oktober 2013.

Visionen er udarbejdet af Københavns Teknik- og Miljøforvaltning i samarbejde med Kultur- og Fritidsforvaltningen, Økonomiforvaltningen samt By & Havn.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.