Hans Joachim Offenberg

Myrer på biblioteket den 17. sept

Foredrag og debat med Hans Joachim Offenberg

Forestil dig, at du er en lille grøn marsmand, der betragter Jorden. Hvad tænker om du mennesket, denne besynderlige skabning, som sætter så kraftige aftryk på planeten? Og om myren? Måske vil myren få mere opmærksomhed, end man umiddelbart skulle tro – vi er vant til at opfatte homo sapiens som klodens konge, men for en udefrakommende er det slet ikke indlysende. Både i antal, vægt og udviklingstrin kan myren sagtens måle sig med mennesket. Hans Joachim Offenberg arbejder på Institut for Bioscience – terrestrisk økologi.

17 september kl. 19 – fri entre – Del af fagbogslæseklubben Tænkepauser
Christianshavns Bibliotek – Bogen udleveres på biblioteket fra september
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.