kajak

Den blå rute

blaa rute

Hop i kajakken og kom med til indvielsen af Den Blå Rute lørdag den 14.september kl. 10.00 – 12.00 på de nye pontoner ved hjørnet Værftsbroen og Trangravsvej.
Her byder vi på en forfriskning, lidt jazz samt mere info om den Den Blå Rute. Du er også velkommen til fods.
Den Blå Rute
Nu bliver det mere trygt at ro rundt i Københavns Havn. Københavns Kommune har med input fra lokale kajakroere og Christianshavns Lokaludvalg etableret Den Blå Rute, som et alternativ­ til det trafikerede havneløb.
Den Blå Rute snor sig langs kanalerne bag om Holmen og gør det muligt at komme helt fra B&W til Cirkelbroen uden at skulle ud i havneløbet. Der er etableret to overbæringssteder ved Kongebroen og Værftsbroen, hvor kanalerne tidligere endte blindt.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.