Randi Samsonsen, Uden titel, uld, broderi

Færøske udstillinger på Nordatlantens Brygge

Randi Samsonsen: Uden titel. Uld broderi.

To kommende færøske udstillinger på Nordatlantens Brygge giver stærke bud på nogle kunstens mindre profilerede udtryk; strik/hækleri/broderi og tegning.

Der er noget i luften …
Randi Samsonsen, strik/hækleri/broderi
17.08 – 20.10 2013
Randi Samsonsen (f. 1977), der er uddannet tekstildesigner, tager med udstillingen Der er noget i luften … livtag med en ny anvendelse af strik, garn og tekstilt design og præsenterer et væsentligt mere eksperimenterende udtryk end man hidtil har set i Nordatlantens Brygge udstillingsrum. Således kan man opleve en imponerende strikket og broderet gengivelse af en plukket mallemuks fjerløse skind opspændt på blændramme, ligesom hun ganske sofistikeret og originalt imiterer mosbeklædte sten, vækster, snedækkede kabeltromler og dystre klippefremspring i strik, broderi og hækling!
Læs mere om Der er noget i luften … her.

Over bord
Bárður Oskarsson, tegninger
17.08 – 20.10 2013
For Bárður Oskarsson (f. 1972) er det i højere grad mennesket og kroppen, der sættes i spil. På udstillingen Over bord, lægger kunstneren, illustratoren og børnebogsforfatteren Oskarsson blyant til serier af umælende figurer, der nærmest er krænget ud af den fysiske normaltilstand og “sat over bord” – her både i konkret og overført betydning. Persongalleriet er deformeret og forvrænget, som om alskens fortrængninger, dårskaber og selvundertrykkelser har sat spor på kroppen som udvækster og ekstra lemmer – eller mangel på samme.
Læs mere om Over bord her.

Begge udstillinger åbner lørdag den 17. august og kan ses indtil den 20. oktober.

Foredrag og strikke-café
Onsdag den 11. september kl. 19.30
Tekstildesigner Randi Samsonsen holder foredrag om sit virke og inspirationen til udstillingen i strikkecaféen på Nordatlantens Brygge.
Læs mere her.

Nordatlantens Brygge er en del af Copenhagen Art Week.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.