rosia montana delegation

Halvvejs til Rumænien

Den sidste cykeldelegation fra Christianshavn til Rumænien er nu nået godt og vel halvvejen. I går præsenterede Tica og Louisa endnu engang deres program i Prag, ligesom i Byens Lys, dagen inden de tog fra Christianshavn den 1. juli.
Turen har ikke været uden problemer. Den første punktering indtraf allerede på Amager, og første dagsrejse nåede kun med nød og næppe 100 km, inden cyklen begyndte at lave problemer. Det var især anhængertrækket, der måtte lappes med gaffatape, inden en mere solid reparation kunne udføres i Hamburg.
Delegationen, der er en del af en international protest mod guldudvinding i Rosia Montana, regner med at ankomme til Rosia Montana i god tid inden “Funfest” den 15-18 august.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.