Havnen_kanalerne

Lokaludvalg inviterer til debat med bølgeskvulp

Christianshavns Lokaludvalg og Indre By Lokaludvalg inviterer til havne- og kanalrundfart med debat om havneområdernes udvikling, potentialer og udfordringer.
Hvordan skal havnen se ud, og hvad skal kanalerne bruges til? De to lokaludvalg i Indre By og Christianshavn er gået sammen med Dansk Arkitekturcenter om at arrangere en havne- og kanalrundfart for bydelenes borgere med debat om, hvordan havnen skal udvikle sig. Havne- og kanalrundfarten, som er gratis og åben for alle interesserede, finder sted onsdag d. 12. juni kl. 17.30, hvor der er afgang fra indgangen til Dansk Arkitektur Center ved Strandgade 27B på Christianshavn.

Havnen gennemgår i øjeblikket en stor udvikling og mange nye projekter er på vej, hvilket der vil blive fortalt om på turen. Sejlturen går blandt andet forbi Christiansholm, også kaldet ’Papirøen’, som er et område, der rummer store potentialer. Dagspressens papirlager, der tidligere har optaget øen, er nemlig rykket ud, hvilket giver plads til nye muligheder.

Turen går også forbi den nye promenade ’Bølgen’, som skal skabe mere liv ved Kalvebod Brygge, Bryghusgrunden, hvor der netop er blevet taget første spadestik til et nyt arkitekturcenter, og den omstridte Krøyers Plads på Christianshavn.

Undervejs på turen fortæller de to lokaludvalgsformænd Poul Cohrt fra Christianshavns Lokaludvalg og Bent Lohmann fra Indre By Lokaludvalg om, hvordan lokaludvalgene ser på havnens udvikling og aktuelle problemstillinger. En guide fra Dansk Arkitektur Center vil spæde til med information om de igangværende projekter.

Efter sejladsen byder lokaludvalgene på sandwich og debat på fast grund i Dansk Arkitektur Center, hvor udstillingen ”Havnen er din” i øjeblikket vises. Arrangementet slutter cirka kl. 21.30.

Der er tilmelding efter først-til-mølle-princippet til ae9q@okf.kk.dk senest d. 10. juni kl. 12.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.