Juleløses Jul i Den Grå Hal (TV)

Flere tusinde juleløse valgfartede den 24. december kl 17 til den Grå Hal i Christiania for at fejre jul med andre juleløse. Modsat af hvad mange tror, er julefesten mindst af alt med christianitter som deltagere; det er langt overvejende personer som ikke bor i Christiania til daglig, som deltager.

Juleløs kan man være af mange årsager. Måske har man ikke børnene i år, eller måske har man slet ikke familie. Andre har bare ikke lyst til at fejre jul som den traditionelt fejres af de fleste. (.. Og andre igen vil bare hellere lave film end fejre jul!)

Vi lavede sidste år en dokumentar om forberedelserne til julefesten, som blev set af mange (se eller gense den ). Den indeholdt kun de frivilliges forberedelser til det store arrangement og ikke selve festen, fordi vi ikke rigtig vidste hvordan gæsterne ville opfatte det at blive filmet.

Men i år sprang vi ud i at filme under selve festen, og vi blev faktisk meget positivt modtaget. Mange ville gerne snakke med os og fortælle om deres oplevelser, og det takker vi alle de medvirkende for. Det var imidlertid svære forhold at arbejde under med både umulige lys- og lydforhold, så vi hører gerne tilbage hvis vi har stavet jeres navne forkert eller sådan noget – så retter vi det straks! Vi er også kede af at vi ikke fik navnene på de to søde damer, der fortæller om at stå i den forkerte kø så de måtte spise vegetar i stedet for kød! Hvis I ser programmet, så skriv lige til os, så vi kan sætte jeres navne på.
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.