Så lad l….. ligge! (TV)

Niels Barfred overlod for nylig styringen af Wilders Plads Ejendomme til Flemming Madsen. Det betyder dog ikke at han er gået på pension. Tværtimod – nu har han mere tid til at hellige sig de opgaver, som han tidligere har haft som side-interesse, bl.a. biobrændsel og energistyring.

En væsentlig del af Niels Barfreds opgaver har været at rydde op på Christianshavn. Han var den første, som systematisk fik kanalen til at se præsentabel ud, og han har udført mange renoveringsopgaver på Christianshavn, bl.a. på Wilders Plads Ejendommes administrationsbygning i Strandgade 54 og på villaen på Wilders Plads.

Her fortæller Niels Barfred om nogle af disse istandsættelser og hvordan daværende overborgmester Weidekamp – bykongen – på noget usædvanlig vis udstedte byggetilladelsen til renoveringen af villaen.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.