Stig Møller: Sikken dejlig dag det er i dag.. (TV)

Stig Møllers optræden i Sofiekælderen i 1999 var det tredje band, som filminstruktør Nils Vest i Christiania har lavet en DVD med, og som han har givet os lov til at bringe et klip fra.

Stig Møller startede tidligt i tresserne med pigtrådsmusikken spillede i Steppeulvene, Skousen & Ingemann og i Kim Larsens fritidsband Starfuckers. I 1980´erne optrådte Stig Møller som en del af Flinkeskolen, og i dag optræder Stig Møller jævnligt på caféen Drop Inn i København, hvor han sammen med vennen Peter Ingemann (Young Flowers, Skousen & Ingemann, Røde Mor) fremfører klassiske hits af bl.a. Steppeulvene, Young Flowers, Skousen & Ingemann, samt fra sin solokarriere.

DVD’en med Stig Møller kan købes på www.vestfilm.dk
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.