Kampen om en sikker Prinsessegade (TV)

Sikker Aladdin, Sikker Prinsessegade gjorde i 2011 en formidabel indsats for at sikre tålelige trafikforhold i Prinsessegade og Aladdin. En af de der var meget aktive i dette netværk var og er Randi Jørgensen, som selv bor i gaden.

Her fortæller hun om problemerne med de mange biler, der hver dag sætter de svage trafikanter på store prøvelser i gaden. Københavns Kommunes svar er at hvis trafikken skal gøres sikrere, skal busslusen til Holmen ophæves. Det vil formentlig fordoble trafikken.

Klippet indgår i en produktion som hedder “En dag på Christianshavn i 2011”, som er lavet i samarbejde med Københavns Tekniske Skole, Kastrup. Dette projekt er støttet af Christianshavns Lokaludvalg.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.