Kampen om en sikker Prinsessegade (TV)

Sikker Aladdin, Sikker Prinsessegade gjorde i 2011 en formidabel indsats for at sikre tålelige trafikforhold i Prinsessegade og Aladdin. En af de der var meget aktive i dette netværk var og er Randi Jørgensen, som selv bor i gaden.

Her fortæller hun om problemerne med de mange biler, der hver dag sætter de svage trafikanter på store prøvelser i gaden. Københavns Kommunes svar er at hvis trafikken skal gøres sikrere, skal busslusen til Holmen ophæves. Det vil formentlig fordoble trafikken.

Klippet indgår i en produktion som hedder “En dag på Christianshavn i 2011”, som er lavet i samarbejde med Københavns Tekniske Skole, Kastrup. Dette projekt er støttet af Christianshavns Lokaludvalg.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.