Asterions Hus: Illiaden (TV)

Oplev det fantastiske person- og gudegalleri fra Iliaden blive vækket til live af tre fysiske skuespillere i et hæsblæsende og fascinerende tempo. Krig, kærlighed, begær, stolthed, jalousi – kom med på en rejse ind i et univers, der byder på blodig alvor, grænseløs patos og boblende humor non-stop i en time.Iliaden blev oprindeligt skrevet af den græske skjald Homer. Prins Paris af Troja er stukket af med den skønne Helene – den smukkeste kvinde i verden. Dette udløser den trojanske krig, og Iliaden handler om denne krig, men den handler især om den vrede, der optænder den vidunderlige helt Achilleus.Du kan læse mere om forestillingen, der spiller til og med den 21. august, på teaterets . Der arrangeres transport fra Christianshavns Torv.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.