Prinsesse Maries Hjem anno 1995 (TV)

Prinsesse Maries Hjem for Sømænd og Sømandsenker er en velkendt bygning på Christianshavn. For at komme i betragtning til en bolig der, skal man være dansk statsborger, fyldt 40 år og have sejlet 12 år på dækket. Alligevel er der fyldt op og oven i købet ventetid. Der bor både enlige og ægtepar i de tre huse, der udgør sømandshjemmet.

I 1995 fik hjemmet besøg af 4 studerende fra Danmarks Journalisthøjskole, nemlig Thomas Hag, Betina Leth, Per Lidell og Thomas Pyndt. De lavede et lille portræt af nogle af beboerne, “Når sømænd går på land”. De fleste af de medvirkende er desværre ikke længere blandt os, men huset og stemningen er der i høj grad stadig. Tilladelsen til at vise filmen på Christianshavns Kvarter er givet af Thomas Pyndt, som vi hermed takker. Filmen er kommunikeret af Lars Erik Jensen, Prinsesse Maries Hjem.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.