Der er alternativer til broerne over kanalen (TV)

Naturklagenævnet overvejer i denne tid, hvorleden tvisten skal afgøres mellem på den ene side Københavns Kommune og på den anden en lang række borgere, borgerforeninger, sejlforeninger, boligforeninger, interesseorganisationer omkring havnen og private bolværksejere, som alle nægter at afgive det attraktive sejlmiljø i kanalen.
Lokale har længe peget på at der eksisterer mange alternativer til broer som fx pendulfærger og tunneller. Her besøger vi en fodgængertunnel i Göteborg som er lavet så lys og venlig at mange mange tusinde personer bruger den hver dag. Tunnellen er cirka samme længde som den der skulle anlægges under Christianshavns Kanal, hvis den skulle erstatte broerne, der gør det af med skibene i kanalen.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.