Jazz i Valby

En usædvanlig koncert fandt sted forleden på plejehjemmet Solterrasserne i Valby. Anledningen var en af beboerne – Herluft Kamp Larsen, som fra 1962-1971 drev og ejede Jazzhus Montmartre i Store Regnegade. Under hans ledelse, udviklede jazzen sig til internationale højder i København.

Og nu syntes hans venner altså at det var tid til at kvittere med en koncert af samme kvalitet på plejehjemmet. Så Ben Websters fond sørgede for at Jesper Thilo, Alex Riel, Daniel Frank og Ben Besiakov for en eftermiddag forvandlede plejehjemmets festsal til en kopi af Montmartre.

Se med her – bedre kan det ikke gøres i Europa.

Se også et klip fra sidste år med Herluf Kamp Larsen – da han boede på Christianshavn i Voldboligerne, her

 

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.