Ingeniører uden grænser

Ingeniører uden grænser er den danske del af den internationale organisation Engineers without borders. Ingeniører uden grænser ligger på Skt Annæ Plads og har omkring 1200 medlemmer, hvoraf et par hundrede er aktive deltagere i ulandsprojekter, hvor ingeniørerne bruger deres viden og engagement til at skabe bedre levevilkår for den lokale befolkning.

For at kunne holde opsyn med projekterne, besøger de frivillige projekterne, men her i sommer besøgte en delegation fra Sierra Leone Skt Annæ Plads for at fortælle hvordan projekterne går. Mens undervisning for nogle år siden havde den højeste prioritet, er det i de senere år især WASH projekter (Water, Sanitation, Hygiene). Ved at etablere rent drikkevand i landsbyerne, mindskes sygdomsforekomsten og dagliglivet gøres generelt nemmere med lettere adgang til vandet.

I programmet hører vi om samarbejdet som det opleves fra dansk og afrikansk side.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.