Luthers nøgle

Årets konfirmander er gået i træning, men er blevet lidt mere udfordret end sædvanligt. Hele Amager og Christianshavn har nemlig sluttet sig sammen om rollespillet “Luthers nøgle”, som på en anderledes håndgribelig måde skal oplyse konfirmanderne om Luthers tanker og gerninger. Over hundrede statister var nemlig i aktion på Femøren, og konfirmanderne mødte blandt andet pesten, afladsbreve, fanden, de katolske biskopper, døden, kærligheden, spåkoner, hellige kilder, skærsilden og to æsler fra Slagelse.

Angiveligt kom alle konfirmander hjem uden varige men, men en stor del af de medvirkende præster, frivillige og instruktører syntes at nyde deres roller betænkeligt meget….

Se anden halvdel af reportagen herunder.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.