Trafiksanering af Prinsessegade – og en del om busslusen (TV)

Mange christianshavnere fandt vej til kommunens invitation om at komme med forslag til trafiksaneringen i Prinsessegade. Hurtigt udviklede mødet sig dog til en diskussion om busslusen og endda om borgerdemokratiet i Københavns Kommune. Forslaget til planen for tiltag, der officielt skal forbedre trafiksikkerheden i gaden, men reelt kompensere for den øgede trafikmængde, hvis busslusen fjernes, fremlægges på nyt møde den 7. december kl 19 i beboerhuset.
There are 2 comments

Add yours
 1. Per Ø. Madsen

  Tak til Knud for en god lyd og billeddækning af mødet. – og en god redigering.

  Brolægning blev nævnt som en hastighedsdæmper for biltrafikken. Desværre er den også absolut ødelæggende for tilgængeligheden for bl.a.krydsende kørestolsbrugere. Derfor burde jeg ha være mere på dupperne, da det blev nævnt.
  Tak for et godt møde. Så venter vi spændt på Cowi og forvaltningens fremlægning på onsdag.!!
  Per Ø.M.

 2. Renate Borgen

  Brostenen er fjende nr. 1, når det gælder tilgængelighed for ganghandicappede, kørestolsbrugere, barnevogne, fodgængere og cyklister m.fl. Mange bilister er fuldstændig ligeglade med brosten! De gælder især de bilister, der bruger Prinsessegade og Aladinkvarteret som racerbane. For dem, vil brosten bare blive en ny og spændende udfordring for race. Vi skal have en Prinsessegade, Burmeistergade og Bodenhoffs Plads som er menneskevenlige og tilgængelig for alle. Det får vi kun, hvis vi sænker biltrafikken.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.