Niels Barfred runder det skarpe hjørne (TV)

Niels Barfred, direktør i Wilders Plads Ejendomme, fyldte 80 i denne uge. Niels Barfred er velkendt på Christianshavn, ikke bare som dygtig, daglige leder af ejendomsselskabet på Wilders Plads, som har flere statsinstitutioner i deres lejemål, men også for hans store interesse for lokalområdet. Det er bl.a. hans fortjeneste at Christianshavns Kanal er fredet, og nu – da Københavns Kommune i praksis forsøger at få den ophævet – er Niels Barfred på mærkerne igen, bl.a. med en retssag mod Københavns Kommune og Natur- og miljøklagenævnet.
På hans store dag kom forretningsforbindelser, venner, christianshavnere og mange andre grupper og havde en hyggelig eftermiddag. Christianshavns Kvarter var til stede og forsøger at tegne et portræt af fødselaren.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.