Rumraket søsat (TV)

Lørdag søsatte de to raketbyggere Kristian von Bengtson og Peter Madsen deres hjemmebyggede raket Heat-1X/Tycho Brahe fra vores lokale ‘NASA’ – raketbyggepladsen på B&W-området på Holmen. De to gutter har arbejdet på raketten i flere år, i september mislykkedes et forsøg på at affyre raketten mod rummet fra farvandet ud for Bornholm.

De seneste måneder er raketten blevet justeret og ombygget hjemme på raketbyggepladsen, for i begyndelsen af juni er tanken at prøve igen. Lørdag inviterede raketbyggerne interesserede til at følge med, da raketten og affyringsrammen blev løftet i vandet og monteret på en pram, som senere på måneden skal fragte rum-eventyret tilbage til Bornholm og endnu et forsøg på at nå stjernerne – eller i alle fald et pænt stykke derudaf.

Du kan læse mere om raketten
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.