Rumraket søsat (TV)

Lørdag søsatte de to raketbyggere Kristian von Bengtson og Peter Madsen deres hjemmebyggede raket Heat-1X/Tycho Brahe fra vores lokale ‘NASA’ – raketbyggepladsen på B&W-området på Holmen. De to gutter har arbejdet på raketten i flere år, i september mislykkedes et forsøg på at affyre raketten mod rummet fra farvandet ud for Bornholm.

De seneste måneder er raketten blevet justeret og ombygget hjemme på raketbyggepladsen, for i begyndelsen af juni er tanken at prøve igen. Lørdag inviterede raketbyggerne interesserede til at følge med, da raketten og affyringsrammen blev løftet i vandet og monteret på en pram, som senere på måneden skal fragte rum-eventyret tilbage til Bornholm og endnu et forsøg på at nå stjernerne – eller i alle fald et pænt stykke derudaf.

Du kan læse mere om raketten
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.