qvaerk1

Nyt kvindecenter åbnet på Christianshavn

Social- og indenrigsminister Astrid Krag og socialborgmester Mie Nyegaard åbnede i eftermiddags et nyt tilbud til voldsramte kvinder, Projekt Q-værk, på Christianshavn.

De seneste tre år har kvinderne bag det nye tilbud – Laura, Lisanne og Birgitte – arbejdet for at åbne et netværk for kvinder udsat for vold. Projekt Q-værk er derfor en åben dør for alle kvinder, der enten oplever eller har oplevet vold. I centret, som ligger i Wildersgade 48 i gården, er der desuden tilbud om rådgivning og samtalegrupper i kombination med netværk kvinderne imellem. Netop et netværk for kvinderne kan være afgørende i at fastholde et liv uden vold.

Om projektet siger stifter Laura Nørløv Nyby:
“Alt, alt for få voldsudsatte kvinder får hjælp i dag – og dem der får hjælp, får den oftest for sent. Derfor er vi ovenud lykkelige for at kunne åbne et sted, der kan hjælpe flere og hjælp dem så tidligt som muligt”.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.