christiania-billede-mark-edwards.jpg

Mark Edwards Christiania bog

Bogudgivelse på Gallopperiet, Stadens museum for kunst, Christiania: Torsdag den 23. september kl. 16.00
Mød fotograf Mark Edwards, der vil præsentere jubilæumsudgaven af hans bog: ”Christiania”.
Mark Edwards er engelsk fotograf og dokumentarist. Han er bedst kendt for med sine fotografier fra hele verden at påvirke miljødebatten. Med støtte fra sangeren Bob Dylan lancerede Mark Edwards i 2005 fotoudstillingen ”Hard Rain”. En udstilling der har rejst verden rundt og blevet set af mere 15 millioner mennesker over hele verden. Marks Edwards er stadig aktiv i miljødebatten.
Mark Edwards besøgte første gang Christiania i 1975 sammen med Nicolas Saunders, en dengang ledende figur i Londons undergrundmiljø. Da de to hørte om Christiania rejste de straks over og forelskede sig øjeblikkeligt i stedet. For at fortælle vennerne i London om sine oplevelser i Fristaden begyndte Mark at tage foto.
Over tid blev Mark blev kendt og accepteret på Christiania og kunne med sit kamera færdes i alle miljøer. Marks bog om Christiania indeholder foto og interviews fra både aktivister, virksomheder, værksteder, pushere med flere, der med egne ord fortæller om at være christianit i Christianias tidlige år. På den måde er bogen et enestående historisk dokument om Christiana. Bogen indeholder både tekst og foto, der ikke tidligere har været vist.
Det vil være muligt at se eller købe bogen som sælges til en non-profit pris.
Husk at tilmelde dig Christianias fødselsdags event, hvor du også kan læse program mm.
<www.facebook.com/events/4271178662950637/> www.facebook.com/events/4271178662950637/




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.