Fodbold museeum

“Legends Tour”

Nu kommer EM-feberen til Christianshavns Torv med en tale af Kulturborgmester Franciska Rosenkilde.

Der bliver skrevet dansk fodboldhistorie, når Parken i København lægger græs til Danmarks indledende kampe ved sommerens EM. For at hjælpe hele Danmark med at komme i rød-hvid stemning har DBU og EURO 2020 skabt det mobile EM-museum ’Legends Tour’, der skal på tur i syv byer i Danmark.

På museet kan man se små film, billeder og det ikoniske EM-trofæ, UEFA gav Danmark efter triumfen i Sverige i 1992, samt trøjer, handsker og andre historiske elementer fra ’sommeren, vi aldrig glemmer’ og andre slutrunder.

Udover at kunne (gen)opleve Danmarks EM-historie, kan man også tippe en 13’er og være med i en konkurrence om fede præmier.

Omdrejningspunktet for udstillingen er fortællingen om EM-triumfen fra 1992 og Danmarks EM-historie frem til slutrunden. Det sker igennem historier, merchandise og billeder fra hele Danmark. Gæsterne kan desuden tage aktivt del i udstillingen og fortælle deres egne anekdoter og oplevelser fra den sommer, hvor hele landet eksploderede i fodboldfest og fællesskabsfølelse, da Faxe ’ramte den lige i røven’.

DBU Opstiller et Fodbold EM-museum

Fredag 4. juni kl. 13.00 – 18.00, kl. 17.00 taler kulturborgmester Franciska Rosenkilde
lørdag 5. juni kl. 13.00 – 16.00

Desuden vil du kunne deltage i fodbold skudstyrke konkurrencer og fodbold-quizzer

Der vil være besøg af tidligere landsholdsspillere til snak, autografer og foto.

 
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.