Broens_skojtebane14 broens koekken

Untitled

I år har hele landets skoler mulighed for at rykke idrætstimen udendørs ved at booke en time på Broens Skøjtebane. Herved kan eleverne på en mere coronavenlig måde få styrket deres motorik og balance, mens de har det sjovt sammen og får en masse frisk luft.

Hvis skolerne vælger én af de tidligere timer er det sågar helt gratis.

”Planen har hele tiden været, at skolerne skal kunne bruge skøjtebanen som en del af undervisningen. Vi tror nemlig på, at gode oplevelser med fysisk aktivitet kan skabe grundlag for en masse gode vaner. Og det vil vi selvfølgelig gerne være med til,” siger Kira Thanning, direktør på Broens Skøjtebane.

Broens Gadekøkken har åbnet Broens Skøjtebane, som er en gratis forlystelse for Københavns borgere. Broens Skøjtebane åbnede for første gang i hjertet af København i 2019, hvor skoler fra hele landet benyttede sig af muligheden for at rykke idrætstimen udendørs. Udover skolerne var skøjtebanen flittigt besøgt af både lokale og turister, der skulle prøve kræfter på isen. Broens Gadekøkken håber selvfølgelig, at skøjtebanen bliver ligeså populær i år.

Broens Skøjtebane ligger på den Grønlandske Handels Plads på Christianhavn.
Klasser kan booke sig ind mellem 9.00 til 15.00.I de første to tidsrum fra kl. 9.00 – 9.45 og 10.00 – 10.45 er skøjtebanen gratis at leje. Det samme er skøjterne, som normalvis koster 50 kr. at leje.

Booking foregår her.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.