1 Amager Fælled

Fredelig manifestation mod byggeplanerne på Amager Fælled

Onsdag den 23. september 2020 kl. 18-19 vil Amager Fælleds Venner gennemføre en fredelig demonstration mod byggeplanerne på Amager Fælled i forbindelse med borgermøde om lokalplan for Vejlands Kvarter. Det fremgår af lokalplansforslaget, at Vejlands Kvarter vil blive placeret lige midt på Amager Fælled.
Demonstrationen vil foregå med fakler, sang og lyde fra Amager Fælleds rige fugleliv. Formålet med demonstrationen er at gøre opmærksom på hvor meget natur med høj biodiversitet som Københavns borgere vil miste, hvis lokalplanen for Vejlands Kvarter vedtages endeligt af Borgerrepræsentationen senere på året.
Den planlagte demonstration vil begynde ved Vandrehjemmet (Vejlands Alle 200) kl. 18 og vil her bevæge sig til Ørestad Boulevard for at slutte ved indgangen til Borgermødet, som afholdes i Bellacenter (Center Boulevard 5) kl. 19.
Det er Amager Fælleds Venners klare vurdering, at hvis Vejlands Kvarter realiseres, vil det betyde, at et kæmpestort areal af Amager Fælleds natur forsvinder. Samtidig vil byggeprojektet udgøre en meget stor trussel mod biodiversiteten på den resterende del af Amager Fælled.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.