marihuana march_1.1.1

Lagkagehuset

Lagkagehuset er kommet i et eksklusivt selskab sammen med bl.a. Synoptik, Sportsmaster, Babysam, Mariott og Inco som et selskab, der er “ejet i skattely” og som har modtaget lønkompensation fra staten i forbindelse med coronakrisen. Det skriver TV2, som fandt at 247 af de selskaber, der modtog kompensation fra staten, i sidste ende helt eller delvist er ejet af selskaber i lande, som eksperter definerer som skattely.

Specifikt har Lagkagehuset indgået en aftale med sit ejerselskab i Luxembourg om at betale høje renter af et lån. “Fordelen er, at den danske virksomhed får et skattefradrag for renterne og derfor skal betale mindre i skat. Samtidig overfører den danske virksomhed penge til Luxembourg uden at overførslen bliver beskattet, fordi det er renter”, skriver TV2.

Lagkagehuset skriver i en mail til TV 2, at lånet af ejerne på øen Jersey og i Luxembourg var tænkt som en midlertidig løsning, da de købte virksomheden i 2017, men at man nu vil nedsætte renten fra otte procent til 1,2 procent med tilbagevirkende kraft.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.