49711545_2028049903982671_8161282141301243904_n

Foodsharing på Christianshavn

Beboerhuset har for nylig indgået et samarbejde Foodsharing Copenhagen, og vi glæder os så meget til at introducere vores fremtidige ideer og drømme for jer. Piloten vil foregå i Beboerhusets sal mandag d. 14 januar Kl. 17.00. Her kan du komme og høre mere om Foodsharing som koncept, få en bid gratis mad og allervigtigst: høre, hvordan du kan blive en del af bevægelsen her på Christianshavn.

Foodsharing Copenhagen har i flere år organiseret udlevering af mad, der ellers ville være smidt ud. En lang række aftaler med supermarkeder, bagere og grøntsagsforhandlere gør, at de kan afhente maden og efterfølgende dele maden ud gratis. Alt sammen for at bekæmpe madspild. I Osramhuset på Nørrebro er der maduddeling hver lørdag, i Karens Mindes Kulturhus i Sydhavn har man uddeling hver onsdag.

Christianshavns Beboerhus arbejder for at få en uddeling hver mandag med start i januar 2019. Vi gør det både for at styrke det lokale sammenhold, for at bekæmpe madspild i vores nærmiljø og for en grønnere og mere bæredygtig fremtid. ♥

Vil du være med i projektet eller er du nysgerrig? Så kig forbi bliv en del af denne nye platform for Foodsharing.

Vi glæder os til at møde dig og høre dine input.

På vegne af Foodsharing Beboerhus, de bedste hilsner

– Oline og Aurelia

Ps. Har du spørgsmål kan du skrive til os her på  oline@beboerhus.dk
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.