4. søndag i advent (2)

Fedtekælderens adventskalender 4. søndag i advent

Det er en tidlig mandag morgen i december. Dagslyset er endnu ikke brudt frem. Alligevel er der allerede en del mennesker, der har sovet rundt omkring i byens gader og parker, som har søgt ly for kulden i varmestuen Fedtekælderen. Nogle spiser morgenmad, andre sover, og der er roligt. En af brugerne tager sit julemandskostume på, og finder sin mundharmonika frem. Han begynder at spille en lille julesang – det er ’Jingle Bells’. Nogle sover videre. Andre kigger op og smiler, og en enkelt danser til mundharmonikaens melodi. Hans venner griner; de mener, han spiller den lidt skævt. De finder ’Jingle Bells’ på YouTube og afspiller den for julemanden. Så han kan få melodien til at sidde lige i skabet, inden han senere skal ud og bringe smilene frem i juletravlhedens kaos. Det er nemlig sådan, som musikalsk julemand, han kan være med til at forsørge familien, der befinder sig langt væk fra Danmark.

Rebecca Campbell, kulturmedarbejder
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.