3. søndag i advent

FEDTEKÆLDERENS ADVENTSKALENDER 3. SØNDAG I ADVENT

Henriette Krohn, teamleder

Hver morgen klokken halv syv møder et lille hold medarbejdere ind i Fedtekælderen og forbereder morgenmaden til når varmestuen åbner klokken syv. Her i vintermånederne er det nærmest midt om natten. Der er stille, næsten ingen biler på vejene, sparsomt med lys, hyggelige lyskæder og morgenmennesker tidligt på færd. Der er en følelse af samhørighed, når vi åbner dørene kl. 7 og byder dagens første gæster indenfor. Lidt efter hører vi det lille juleorkester fra baggården på dets morgenrunde. Vi åbner døren og byder også dem indenfor. Så synger og spiller de ’Bjældeklang’ med et lille ekstra vers om at få morgenkaffen i Fedtekælderen. Det er særlige morgener, vi deler med hinanden i Fedtekælderen.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.