153676_Skydebaneparken_Ty-Stange

Lukning af den bemandede legeplads Christianshavn Vold

? Teknik- og miljøforvaltningen har anmodet om lukning af alle bemandede legepladser i Københavns kommune. Afstemningen foregår den 19.11.2018, så skynd der ind og skriv under! De bemandede legepladser er til stor glæde for mange børn, voksne, børnehaver mv. hver eneste dag. Det er så vigtigt med de små åndehuller i en travl by, hvor børnene kan løbe rundt og lege, mens det søde pædagogiske personale sørger for god stemning, arrangmenter mv. Luk hellere Teknik- og miljøforvaltningen i en måned, spar deres omkostninger og brug dem på børnene i København! De har vidst brug for en tænkepause.

Forslaget om lukning skal til endelig afstemning allerede den

19.11.2018 

Bliver forslaget vedtaget vil det betyde fuldstændig lukning og en reducering i antallet af legepladser i det hele taget.

  • Syv partier på Københavns Rådhus har i dag landet en aftale, der friholder byens bemandede legepladser og offentlige toiletter fra besparelser og afværger afskedigelse af 58 medarbejdere. Det meddeler budgetpartierne 

Birte Pedersen
Der er 1 kommentar

Send

Tilføj en ny kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.