153676_Skydebaneparken_Ty-Stange

Lukning af den bemandede legeplads Christianshavn Vold

ūüė°¬†Teknik- og milj√łforvaltningen har anmodet om lukning af alle bemandede legepladser i K√łbenhavns kommune. Afstemningen foreg√•r den 19.11.2018, s√• skynd der ind og skriv under! De bemandede legepladser er til stor gl√¶de for mange b√łrn, voksne, b√łrnehaver mv. hver eneste dag. Det er s√• vigtigt med de sm√• √•ndehuller i en travl by, hvor b√łrnene kan l√łbe rundt og lege, mens det s√łde p√¶dagogiske personale s√łrger for god stemning, arrangmenter mv. Luk hellere Teknik- og milj√łforvaltningen i en m√•ned, spar deres omkostninger og brug dem p√• b√łrnene i K√łbenhavn! De har vidst brug for en t√¶nkepause.

Forslaget om lukning skal til endelig afstemning allerede den

19.11.2018 

Bliver forslaget vedtaget vil det betyde fuldstændig lukning og en reducering i antallet af legepladser i det hele taget, heriblandt

 • HTV
 • Hulg√•rds Plads
 • N√łrrebroparken
 • Wesselsgade
 • Bondeg√•rden
 • Bredegrund
 • Christianshavns Vold
 • ELBA ‚Äď Sundby Torv
 • ELBA ‚Äď Sundby Torv
 • Enghaveparken
 • Lergravsparken
 • Naturlegepladsen i Valbyparken
 • Skydebanen

Legepladserne er meget forskellige og har fokus p√• formidling inden for blandt andet trafik, natur, klima, dyrkning af planter og meget andet.Vi har en √•rlig Skraldeuge og laver Gr√łnt i B√łrneh√łjde. P√• mange aflegepladserne er der desuden et bev√¶gelsesskab med en masse fede legesager

P√• de bemandede legepladser er der ogs√• et hus tilknyttet med legeting, b√łger, kortspil, br√¶tspil og andre hobbyting.Fra den 1. juni til 31. august er der p√• skyfrie dage med temperaturer over 20 grader vand i soppes√łerne p√• de bemandede legepladser (Vandlegepladsen i F√¶lledparken √•bner allerede soppes√łen fra den 15. maj).

K√łbenhavns Kommune har over 125 legepladser fordelt over hele byen. 26 af legepladserne er bemandet med p√¶dagogisk personale. P√• bemandede legepladser kan b√łrn k√łre p√• gokarts¬†og sm√• cykler, lave snobr√łd, spille spil, f√• lektiehj√¶lp, lave smykker, dyrke gr√łntsager og meget mere. Legepladserne arrangerer ogs√• en masse events i l√łbet af √•ret som fx h√łstfester, fastelavn, julehygge og aktiviteter i skoleferierne

Underskriv her hvis du √łnsker at bevare de dejlige bemandede legepladser i K√łbenhavns kommune og du er imod forslaget om lukning.

 
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.