kirsten_STOR

Frivillig ’oldfrue’ M/K søges til varmestuen Fedtekælderen

Frivillig ’oldfrue’ M/K søges til varmestuen Fedtekælderen

Kirkens Korshærs varmestue Fedtekælderen har ligget i bunden af Vor Frelser Kirkes og Christians Kirkes menighedshus på Christianshavn i snart 60 år. Utallige mennesker er siden 1960 gået lidt varmere ud ad døren end de kom ind. Varmestuens basale tilbud om varm havregrød, et varmt bad, noget varmt tøj, en kop varm kaffe er væsentlige. Men vigtigst af alt er at blive budt velkommen. Fedtekælderen besøges daglig af 50-100 mennesker. Målgruppen er hjemløse, misbrugere, psykisk syge og socialt udsatte mennesker.

Vi ønsker at varmestuen skal fremstå venlig og imødekommende og at også lokalernes fremtoning skal gøre varmestuen til et rart sted at være. Derfor søger vi en/flere frivillige, som vil varetage lettere rengøringsopgaver i det daglige. Det kunne være at spritte håndtag, stikkontakter, telefoner, tastaturer af og vaske lampeskærme, afkalke termokander, tømme skraldespande etc. I det hele taget en eller flere personer, der har tid til at pusle om detaljerne i en travl hverdag.

Fedtekælderen har ca. 25 frivillige og 6 lønnede medarbejdere. Heriblandt to kulturmedarbejdere hvoraf den ene har særlig fokus på gruppen af udsatte grønlændere. Vi kan tilbyde et fællesskab med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø. Herudover kan vi tilbyde mange gode stunder med de mennesker, som kommer i Fedtekælderen.
Lyder dette som noget for dig og har du et par timer at give, er du velkommen til at kontakte leder af Fedtekælderen Sharon Parker på 22 86 37 76.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.