gorm gunnarsen theodor brunshuus

Christianshavns Kvarter bliver landsdækkende

Christianshavns Kvarter har indledt et samarbejde med den landsdækkende TV-kanal DK4. DK4 vil derfor fremover jævnligt sende indslag produceret af Christianshavns Kvarter.

Programmerne vil ikke nødvendigvis afvige fra hvad Christianshavns Kvarter normalt producerer, og meget af det vil sandsynligvis stadig handle om Christianshavn. Men DK4 vil nok især være interesseret i programmer af lidt mere generel interesse, eftersom DK4 skal fange seernes interesse i hele landet.

”Vi er virkelig spændte på samarbejdet. For mens de lokale kanaler er lidt mere overbærende for fejl og kiks, er det slut nu. Vi er nu i et professionelt miljø, og det skal vi selvfølgelig leve op til”, siger Theodor Brunshuus, som i et års tid har været tilknyttet Christianshavns Kvarter som videofotograf og editor og som nu er under uddannelse som film- og tv producent.

Gennem årene er det blevet til mange hundrede videoklip om små og store begivenheder på Christianshavn, som alle kan ses på kanalens hjemmeside www.christianshavnskvarter.dk.

”Vi er altid blevet meget venligt modtaget på Christianshavn og ikke mindst hos Wilders Plads Ejendomme, som siden starten frit har stillet lokaler til rådighed for kanalen”, siger Theodor Brunshuus. Mens en bevilling fra lokaludvalget gik til indkøb af det første udstyr, ydes der nu tilskud til drift via Kulturstyrelsens tilskudsordning for non-kommercielt lokalt tv, hvor Christianshavns Kvarter sender sammen med Christiania TV.

Christianshavns Kvarter har fået ret frie hænder til at producere tv til DK4. I modsætning til de store stationer, som producerer meget generelle programmer der appellerer til den brede befolkning, viser DK4 smalle programmer om specifikke emner. Over 90% af DK4s programmer er dansk producerede, hvilket ikke overgås af nogen anden kanal.

Som altid er christianshavnerne velkomne med forslag til programmer. Klipning er altid en flaskehals, så hvis du synes det er sjovt at skrue en god historie sammen, vil du blive modtaget med åbne arme på holdet, lige meget om du har klippet før.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.