haloween broens gadekoekken

Halloween hos Broens Gadekøkken

Broens Gadekøkken holder Halloween hver fredag til søndag kl. 12-20 mellem d. 12. oktober til 4. november.

I Gadekøkkenet har vi gjort os umage for at skabe en møg-uhyggelig (og også ret hyggelig) stemning. Manden med leen byder velkommen inden for på pladsen, hvor det kribler og krabler med uhygge. Både flagermus og dødningehoveder konkurrerer om opmærksomheden med de mange græskar, der lyser op i den mørke tid. Gadekøkkenerne er som altid klar med kvalitetsmad i øjenhøjde, og baren byder på lune drikke bl.a. med græskar.

Vi lægger ud med at holde græskar-workshop under Kulturnatten på fredag d. 12. oktober. Mellem klokken 16 og 18 har vi reserveret et hyggeligt hjørne af Broens Gadekøkken til græskar-workshoppen, hvor Krista Rosenkilde inviterer indenfor og hjælper med tips og tricks til, hvordan man kan skære sit helt eget uhyggelige græskaransigt. Hun har helt sikkert også gode ideer til andre og mere finurlige udskæringer. Vi har 40 græskar og udstyret i orden, så alle børn er velkomne til at møde op med far eller mor og give den gas.

Facebook-begivenhed: https://www.facebook.com/events/315442349249243/

Broens Gadekøkken består af en række særligt udvalgte street food-køkkener og barer, herunder Pal’ Pueblo by PMY, Gasoline Grill, MAK-CIK by IBU, California Kitchen, Dessertboden, The Coffee Collective og GRØD.
www.thebridgestreetkitchen.com / https://www.facebook.com/Broensgadekoekken/
Strandgade 95, 1401 København K
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.