reffen4

Big Tasty Bingo torsdag på Refshaleøen

Frikvarter på Reffen præsenterer: BIG TASTY BINGO

BIG TASTY BINGO er tilbage! Det sker torsdag d. 4. oktober, når Reffen for første gang inviterer til Frikvarter på Reffen.

Hver torsdag i oktober åbner Reffens madboder og kreative værksteder ekstraordinært dørene; ringer ud til frikvarter og sætter smæk på underholdningen!

På torsdag d. 4. oktober fyrer vi op under bingopladerne. Madboderne serverer et lækkert måltid til max 65 kroner frem til klokken 19, og så afholder vi Reffens store hotdog-mesterskab: hvem kan spise flest hotdogs på fire minutter? Det finder vi ud af! Æren er på højkant, præmierne står klar – og hvis du husker dit studiekort, så bliver øllen endnu billigere at skylle ned.

Hver torsdag i oktober forvandles Woodie til et godt, gammeldags værtshus med snyd, meyer, flaskeøl og knas på vinylen. AFUK-containeren inviterer ind i den mystiske boks, og så udfordrer Frikvarter på Reffen hjernemusklerne med musikquiz og kæler for efterårsstemningen med live musik og meget, meget andet!

Hele 19 af Reffens madboder står klar til at gøre frikvarteret endnu sjovere. Som et særtilbud hver torsdag i oktober kan du nemlig få et lækkert måltid til max. 65 kroner frem til klokken 19, og med et studiekort i baghånden bliver torsdagsøl og -drinks endnu skarpere prisen.

Læs mere om torsdagens event her: https://bit.ly/2NNxqUdog følg med i de kommende torsdages Frikvarter på Reffen her:https://www.facebook.com/events/481726605683086/.

Vi glæder os til en oktober-torsdage fyldt med fantastisk musik, sjov underholdning, mad og brede smil!
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.